Zwaai 2016 lekker op strand uit!

Op de laatste dag van 2016 kun je je nog eens goed uitleven op het strand. Strandplaats Nederzandt is wederom onze gastheer. Parkeren doe je dichtbij op de parking van Langevelderslag. Op de gezellige binnenplaats van Strandplaats Nederzandt (dat 365 dagen per jaar open is) haal je de startbescheiden op en bereid je je voor op de race. De startvakken staan bovenaan de zeereep en de start is dus geneutraliseerd totdat je op het strand komt.

Het parcours gaat eerst richting Noordwijk. Na het keerpunt In Noordwijk is het terug langs Langevelderslag richting het volgende keerpunt bij Zandvoort. De finish is bovenaan de strandopgang Langevelderslag. De finale sprint is dus heuvel op. We starten ‘s ochtends om 10 uur dus er blijft nog tijd genoeg over om ‘s middags de oudejaarsnacht goed voor te bereiden.

Bij terugkomst is er voor alle deelnemers een gratis consumptie verkrijgbaar.