Callantsoog: een woeste uitdaging!

Beach Serie – 5 strandraces voor wedstrijdrijder en recreant

Afgelopen zaterdag 3 december was de eerste race van de Beach Serie in Scheveningen Kurhaus. Een groot peloton van strand mtb-ers vloog onder perfect omstandigheden over het strand naar Noordwijk en terug. Je kunt nog meedoen en inschrijven voor de andere 4 uitdagingen van de Beach Serie.

Aanstaande zondag is race 2 in Callantsoog. Zaterdag 31 december luiden we 2016 uit met Race 3 in Langevelderslag. In 2017 rijden we op 19 februari weer in Scheveningen en op 12 maart de finale in Langevelderslag.

Je kunt nog inschrijven op www.beachserie.nl.

Deelnemers voor Callantsoog doen mee aan een op en top verzorgde strandtocht en krijgen:

  • Een prachtige start en finish lokatie bij Strandpaviljoen WOEST in Callantsoog
  • Een Beach Serie ZAES Helmet Beach Cap
  • Stuurbordje en tijdswaarneming
  • Verzorgingspost onderweg
  • Maxim Energy Bar of Recovery Bar
  • Uitstekende begeleiding indien er iets mis gaat middels een medische en technische assistentie en een bezemwagen
  • En na afloop een welverdiende consumptie!

Afgelopen week al ingeschreven?
Heb je afgelopen week ingeschreven voor de wedstrijd in Callantsoog. Stuur dan svp een mail naar info@beachserie.nl. We hebben namelijk technische problemen met ons inschrijfsysteem ondervonden en weten niet 100% zeker of we alle inschrijvingen nog in het systeem hebben staan.