Ronan van Zandbeek winnaar Beach Serie Scheveningen, de Waterreus

Ronan van Zandbeek uit Schijndel kwam als eerste over de MyLaps lus in Scheveningen.  Het was allesbehalve makkelijk met een ongunstig tij en een fikse wind tegen na het keerpunt.  Bikkelen dus voor de kopmannen.  Uiteindelijk wist van Zandbeek Europees Kampioen Jasper Ockeloen en Joris Blokker achter zich te houden.

Bij de vrouwen werd de loodzware race gewonnen door Pauliena Rooijakkers.  Zij bleef net Alieke Hoogenboom voor terwijl de jury bijna zeven minuten op Esra Tromp moest wachten die de derde plek op haar naam schreef.

Met hun overwinningen zijn plaatsgenoten van Zandbeek en Rooijakkers de overal leiders van de Beach Series.  De Beach Series kent nog een finalewedstrijd, 12 maart in Langervelderslag.

Bekijk alle uitslagen hier; met dank aan MYLAPS Sport timing.