Bike Experts is partner van Beach Serie

Bike Experts is de samenwerking aangegaan met Beach Series. Bike Experts is altijd al nauw betrokken geweest bij het strandracen, waarbij de medewerkers graag aan de start verschijnen en je in de winkel graag voorzien van advies en de beste materialen. Dit jaar  verzorgen we de technische assistentie voor de start op locatie en onderweg. Doet je versnelling het dus niet helemaal top of heb je wat extra lucht nodig dan kan je gerust even bij ons langslopen. Wij zijn aanwezig in Scheveningen en Langevelderslag.

Exclusief aanbod voor deelnemers. 
Wil je er zeker van zijn dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens je strandrace? Breng dan je fiets nog even langs voor een onderhoudsbeurt. Speciaal voor deelnemers van de Beachseries hebben we een zeer scherpe actie. Normaal kost een onderhoudsbeurt €60,-, maar voor deelnemers kost het slechts €30,-. Maak snel een afspraak met Bike Experts.

Bike Experts – de sportieve fietsenwinkel van Den Haag 
Bike Experts is een fietsenwinkel boordevol met mountainbikes, racefietsen en toerfietsen voor de sportieve fietsers. Naast de grote bekende merken Cube en Scott kan je er terecht voor Zannata, Kuota, Niner en Jan Janssen.  Naast collectie fietsen is het custom opbouwen van fietsen één van de specialiteiten van Bike Experts. Neem eens een kijkje op de website https://www.bike-x.nl.