Interview met deelneemster Diana Ligthart over de New Year’s Beach Challenge 2016

Gefeliciteerd met je prestatie. Een 2e plaats bij de vrouwen in de 25km afstand.

Wat vond je van deze editie van de New Year’s Beach Challenge?
Voor mij de eerste keer dat ik dit spektakel mee mocht maken, de inspirator achter dit verhaal weet wat ik daarmee bedoel. Ik heb ontzettend genoten. Ik was de hele week al vol spanning. Kan ik dit en waar gaat dit naartoe! Wat behelst deze sporters, en waar zijn alle vrouwen!!! Rennen? Jazeker! Maar met een fiets onder je kont? Graag volgend weekend weer!

Waar heb je het verschil kunnen maken?
Na een paar keer oefenen op het strand, waarbij het altijd harder kon, had ik gehoopt om eindelijk eens de groep te vinden waar ik in mee kon rijden. Evengoed een prachtig strand en een prachtige ervaring rijker!!!

Geweldig genoten en tot de volgende keer!

Hartelijk dank en hopelijk sta je 27 februari tijdens de Holland Beach Challenge weer aan de start.